Poolcafé Hart van Utrecht - Reserveren om zeker te zijn van een tafel
poolen, utrecht, hart-van-utrecht, poolen-utrecht, borrel, borrelavond, drankjes, hapjes, biljart, poolcafe, grandcafe, neude,
271
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-271,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,menu-animation-underline,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Poolen bij Hart van Utrecht

Heeft u zin om een avondje gezellig te poolen met vrienden of kennissen? Kom gerust langs bij Hart van Utrecht, u geniet hier van een ontspannen sfeer en een gezellige drukte. Als u zeker wil zijn van een tafel raden wij u aan om vooraf te reserveren. Na het volledig invullen van het reserveringsformulier, ontvangt u een speciale e-mail waarbij u de reservering moet bevestigen. Let op: De reservering is definitief zodra u dit bevestigd heeft.

Als u met een  gezelschap bent van 10 personen of groter dan kunt u een poolarrangement of een borrelarrangement boeken.

Studenten die lid zijn van samenwerkende studenten/studie verenigingen draagt Hart van Utrecht een warm “Hart” toe. Vind je een logo van jouw vereniging op onze site? Reken dan op korting!

Prijzen & Arrangementen

Reserveringsformulier

BELANGRIJK: HET IS ALLEEN MOGELIJK OM TE RESERVEREN BINNEN DE BESCHIKBARE UREN DIE AANGEGEVEN ZIJN!

ZO-DO IS HET NIET MOGELIJK OM NA 20:00 TE RESERVEREN
VR-ZA IS HET NIET MOGELIJK OM NA 19:00 TE RESERVEREN
MA -ZO IS HET MET GROUPON & SOCIAL DEAL NIET MOGELIJK NA 18:00 TE RESERVEREN