Poolcafé Hart van Utrecht - Beleef het nieuwe Hart van Utrecht
poolen, utrecht, hart-van-utrecht, poolen-utrecht, borrel, borrelavond, drankjes, hapjes, biljart, poolcafe, grandcafe, neude,
275
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-275,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,vertical_menu_enabled,paspartu_enabled,menu-animation-line-through,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Poolen

Poolcafé Hart van Utrecht is inmiddels 25 jaar een begrip in het centrum van Utrecht. De zaak is onlangs compleet gerenoveerd en bestaat uit 12 professionele pooltafels die voorzien zijn van Simonis wedstrijdlakens en Aramith wedstrijdballen. Wij organiseren pooltoernooien en een interne poolcompetitie.

Borrels

In het midden van de zaak bevindt zich het grand cafe gedeelte dat 60 zitplaatsen biedt. Hier kan men voor of na het poolen onder het genot van een hapje en drankje rustig borrelen. Na de renovatie is het menu uitgebreid met een ruimere keuze aan bieren, wijnen, cocktails, shotjes en hapjes.

Live Voetbal

Tevens is er een mogelijkheid om LIVE voetbalwedstrijden van alle topcompetities te volgen op wel 10 schermen door de gehele zaak in Full HD.

Er staat ook een groot scherm met beamer en surround sound in onze grand cafe voor de echte beleving!

Kom en beleef het nieuwe Hart van Utrecht!

Reserveer Nu!