Facebook Instagram Nederlands Engels

Voetbal kijken in Utrecht

Met je vrienden afspreken en toch niks missen van het voetbal dat wordt uitgezonden? Kom gezellig met je vriendengroep of je voetbalteam live voetbal kijken bij Hart van Utrecht! We zenden de beste wedstrijden voor je uit op onze full hd-schermen, zodat je niks van je favoriete club hoeft te missen.

Waar kan ik Eredivisie kijken?

Uiteraard bij sportsbar Hart van Utrecht! We zenden de belangrijkste wedstrijden van clubs uit de Eredivisie uit, zoals de Klassieker en natuurlijk de wedstrijden van de plaatselijke FC Utrecht. Ook de wedstrijden voor de KNVB-beker kun je live kijken op onze full hd-schermen.

 

Kom jij live voetbal kijken?

Zeg nou zelf… voetbal kijken met vrienden is altijd leuker dan alleen. En je hoeft bij ons minder rekening te houden met huisgenoten en buren die niet van voetbal houden… Kom onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijden van jouw favoriete club bekijken bij Hart van Utrecht. Kom niet alleen voor Nederlands voetbal, maar ook voor topwedstrijden uit de Premier League, La Liga, Serie A, en de Bundesliga.

 

Zin om voor of na de wedstrijd zelf in actie te komen? Bij Hart van Utrecht kun je ook poolen. Win jij van je vrienden?

 

EK & WK voetbal kijken in Utrecht

Natuurlijk zenden we bij Hart van Utrecht ieder WK uit. Bij ons volg je het Nederlands elftal! Moedig onze oranje leeuwen aan onder het genot van een hapje en een drankje en juich ze mee naar de overwinning!

in Utrecht voetbal kijkenlive voetbal kijken in utrechtvoetbal kijken in utrechtlive voetbal kijken