Facebook Instagram Nederlands Engels

EK voetbal live kijken in Utrecht

Het EK 2024 is in zicht! Juni en juli 2024 staan in het teken van het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland en de kwalificaties zijn nog in volle gang. Niks missen van de wedstrijden? Kom gezellig met je vrienden naar Hart van Utrecht en kijk alle kwalificatiewedstrijden op onze full hd-schermen, onder het genot van een hapje en drankje.

 

Waar kan ik het EK 2024 kijken?

Het EK 2024 kijk je natuurlijk bij Hart van Utrecht, dé sportsbar in Utrecht! We zenden alle EK-kwalificatiewedstrijden uit in full hd. Maar ook voor andere divisies en sporten ben je bij ons aan het juiste adres, zoals de Eredivisie, Champions League, Premier League en Serie A, en Formule 1 om Max Verstappen te zien schitteren.

 

Zin om voor of na de wedstrijd zelf in actie te komen? Bij Hart van Utrecht kun je ook poolen. Win jij van je vrienden?

 

Wanneer speelt het Nederlands Elftal?

Na pittige wedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland, heeft het Nederlands Elftal nog twee kwalificatiewedstrijden te gaan:

  • 18-11: Nederland – Ierland om 20:45 uur
  • 21-11: Nederland – Gibraltar om 20:45 uur

 

Binnenkort plaatsen we hier het volledige kwalificatieschema.

 

Wanneer is het EK 2024?

Het EK 2024 wordt volgend jaar in Duitsland gehouden tussen 14 juni en 14 juli. Tegen die tijd vind je hier het volledige speelschema en kun je onze oranje leeuwen aanmoedigen onder het genot van een hapje en een drankje. Juich mee!

in Utrecht voetbal kijkenlive voetbal kijken in utrechtvoetbal kijken in utrechtlive voetbal kijken