Facebook Instagram Nederlands Engels

Bedrijfsuitje in Utrecht

Op zoek naar een gezellig en origineel bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in Utrecht? Kom dan naar pool café Hart van Utrecht voor een potje ouderwets poolen inclusief drank!

Poolen als een pro

Pool café Hart van Utrecht is een gezellig en sfeervol ingericht pool café midden in het centrum van Utrecht. Dit recent gerenoveerde poolcentrum is al ruim 27 jaar een begrip in Utrecht en uitgegroeid tot het bekendste pool café in de omgeving.

Boek een poolarrangement

Bedrijfsuitje inclusief drank

Wij bieden poolarrangementen aan vanaf 10 personen. De arrangementen zijn inclusief onbeperkt drank. De perfecte oplossing voor een personeelsuitje! Of je nu kiest voor bier, fris of wijn, bij onze arrangementen zit het allemaal inbegrepen. Zo leer je jouw collega’s pas echt goed kennen!

Drankjes na afloop

Een avondje poolen met collega’s vliegt natuurlijk voorbij. Wil je nog even nagenieten onder het genot van een hapje en drankje? Dan kan dat in het sfeervolle grand café midden in Hart van Utrecht. Hier vind je een ruime keuze aan hapjes en een uitgebreide drankenkaart inclusief cocktails.

bedrijfsuitje utrechtPoolarrangement Utrecht

Onze poolarrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen en voor minimaal 2 uur. Hiervoor geldt:

  • onbeperkt standaard Grolsch bier van de tap
  • onbeperkt fris (exclusief red bull)
  • onbeperkt onze standaard wijnen
  • 1 pooltafel per 6 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Interesse in het gezelligste bedrijfsuitje van Utrecht? Reserveer dan een poolarrangement!

Boek een poolarrangement